Annons

Chokladljus

På tal om att stöpa egna ljus, med hjälp av ljusmassa eller ljusstumpar – i muffinsformar. Nu har jag hittat ytterligare en tvist på det; chokladljus! Spara kartongerna från julhelgens alla Alladin och andra chokladaskar och gör en spännande gå-borts-blomma till värden på nyårsfesten eller andra bjudningar i mellandagarna. Hämta inspiration från äkta tryfflar och praliner, lägg till doftoljor med kakao, experimentera med färgpigment och modellera den halvstelnande ljusmassan som nedan. Eller köp direkt från Linda Barker.

25594-828
Foto: Really Linda Barker

Kategorier:

Kommentarer

 • Fia skriver:

  Mmmm, ser ju jättegoda ut! Perfekt julklapp till chokladälskaren ju.

 • Kojja skriver:

  Det vore nåt för mig, älskar choklad… och skumtomtar… 😉 Ska nog önska mig chokladljus, perfekt för viktväktare som mig får doften men inte kalorierna…

 • Camilla skriver:

  Mmm.. vad dom ser goda ut 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.