Annons

Chokladljus

På tal om att stöpa egna ljus, med hjälp av ljusmassa eller ljusstumpar – i muffinsformar. Nu har jag hittat ytterligare en tvist på det; chokladljus! Spara kartongerna från julhelgens alla Alladin och andra chokladaskar och gör en spännande gå-borts-blomma till värden på nyårsfesten eller andra bjudningar i mellandagarna. Hämta inspiration från äkta tryfflar och praliner, lägg till doftoljor med kakao, experimentera med färgpigment och modellera den halvstelnande ljusmassan som nedan. Eller köp direkt från Linda Barker.

25594-828
Foto: Really Linda Barker

Kommentarer

 • Fia skriver:

  Mmmm, ser ju jättegoda ut! Perfekt julklapp till chokladälskaren ju.

 • Kojja skriver:

  Det vore nåt för mig, älskar choklad… och skumtomtar… 😉 Ska nog önska mig chokladljus, perfekt för viktväktare som mig får doften men inte kalorierna…

 • Camilla skriver:

  Mmm.. vad dom ser goda ut 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *