Annons

Art Pillow Collection från svenska Design House

Art Pillow Collection är en unik serie kuddvar med fem populära och välkända mönster från 50-talet, formgivna av fem mycket kända svenska konstnärer och formgivare: Olle Bonniér, Viola Gråsten, Olle Eksell, Stig Lindberg, Karl-Axel Pehrson. Varje kudde har en unik etikett som kan öppnas och stängas med hjälp av små knappar. På insidan finns text och bild av konstnären. Art Pillow Collection tillverkas av Ljungbergs Textiltryck i samarbete med Design House Stockholm och kostar 395 kronor styck.

25594-830
Foto: Design House

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Ynk. Vill ha.. gudars så snygga.

 • kerstin aronsson skriver:

  stig lindbergs kudde pottery

  var finns inköpsställen i närheten av karlstad

  kerstin

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *