Annons

Vackert bordsvatten

En enkel åtgärd för att göra dukningen lite vackrare är att fylla en genomskinlig karaff med vatten och frukt, grönsaker eller örtkryddor. Man kan också använda gurka, kumquat, kiwi, mynta, melon, ingefära eller blodapelsin. Några goda kombinationer är: kiwi och kumquat; melon och mynta samt gurka och lime.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jeanette skriver:

  Hejsan!

  Kul att du tittade in, jo varför två gästböcker.. det är för att det skall kunna finnas en reservgästbok medans den andre strular. Om du kikar rnt på olika sidor så är det jättevanligt med 2 gästböcker. Ha en bra dag *vinkar*

 • My skriver:

  Ah då förstår jag. Ha det gott!

 • Ewa Sandborg skriver:

  Det blir ju jättegott med paprika och gurka med. Jag har jobbat på restaurang och då provade vi med alla möjliga sorters vattensmaker.

 • AnnicaB skriver:

  Melon och mynta skall jag testa. Måste vara jättegott och vackert! Fanns en restaurang i Borås som alltid hade olika smaksättningar i vattnet (serverat i genomskinlig karaff) så man fick välja. Oerhört lyxigt kändes det, och inte är det speciellt dyrt.

 • My skriver:

  Precis, det är både billigt och vackert. En bra kombination 🙂 Ska testa paprika också

 • Dominicellen skriver:

  Very informative. Great site. Really professional.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.