En enkel åtgärd för att göra dukningen lite vackrare är att fylla en genomskinlig karaff med vatten och frukt, grönsaker eller örtkryddor. Man kan också använda gurka, kumquat, kiwi, mynta, melon, ingefära eller blodapelsin. Några goda kombinationer är: kiwi och kumquat; melon och mynta samt gurka och lime.
Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Stolar med snörad sits har onekligen fått ett uppsving de senaste åren och antalet variationer på kända klassiker som florerar i butikerna har nog aldrig varit fler än nu. Men, även om två stolar ser likadana ut finns det viktiga kvalitetsskillnader mellan billigare och dyrare snörade sitsar som kan vara bra att känna till. Här […]
Redan 1884 grundade den portugisiska konstnären Raphael Bordallo Pinheiro (då 27 år gammal!) keramikfabriken Fábrica de Faiancas tillsammans med sin bror. De blev snabbt kända för sina realistiskt återgivna skålar och fat föreställandes bland annat kålblad, blommor och fiskar. Efter faderns död tog sonen Manuel Gustavo Bordalo Pinheiro över driften och 2008 köptes bolaget av […]
Söndag igen och dags att summera de senaste inredningsnyheterna och branschsnackisarna. Vecka 10 har bjudit på en brokig blandning av nordiskt nytt men också några omtag på kända klassiker. Nina Stritzler Levine har ägnat åratal åt efterforskningar om Svenskt Tenn och släpper nu en bok om företagets 100-åriga historia. I boken visas flera tidigare opublicerade fotografier […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Hejsan!
Kul att du tittade in, jo varför två gästböcker.. det är för att det skall kunna finnas en reservgästbok medans den andre strular. Om du kikar rnt på olika sidor så är det jättevanligt med 2 gästböcker. Ha en bra dag *vinkar*
Ah då förstår jag. Ha det gott!
Det blir ju jättegott med paprika och gurka med. Jag har jobbat på restaurang och då provade vi med alla möjliga sorters vattensmaker.
Melon och mynta skall jag testa. Måste vara jättegott och vackert! Fanns en restaurang i Borås som alltid hade olika smaksättningar i vattnet (serverat i genomskinlig karaff) så man fick välja. Oerhört lyxigt kändes det, och inte är det speciellt dyrt.
Precis, det är både billigt och vackert. En bra kombination 🙂 Ska testa paprika också
Very informative. Great site. Really professional.