Annons

Kort med papper och kartong

Att pyssla egna kort behöver varken vara krångligt eller dyrt. Det är väldigt sällan du behöver de dyra specialprodukter som finns i handeln. Ofta räcker det gott med fantasi och kreativitet.

Jag har gjort nedanstående kort med hjälp av pennor, papper och kartong i olika kulörer. Jag köpte ett vanligt block med färgade skrivarpapper i A4-storlek på Wal Mart för mindre än en tia.

pennfinal

thankyoufinal

Genom att varva papper, lager på lager, i flera olika färger kan du få fram många roliga effekter. Skuggningar och kontraster förstärks om du river lite runt kanterna på kartong. Med hjälp av en liten nagelsax och tålamod kan du fixa rosen utan problem. Skissa formen med en blyertspenna på baksidan av papperet. Var noga med saxen, försiktig med limmet och ta god tid på dig. Känner du dig osäker på din handstil kan du alltid skriva ut dina hälsningar på papper via datorn och klistra fast orden som ett sista moment. Internet kryllar av användbara citat, ordspråk och aforismer för alla års- och högtider.

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Jättefint!!! 🙂

 • FinaM skriver:

  Håller med, jättefint!!!

 • Linda skriver:

  Jamen kanske något för mig, är inne i en våldsam pysselperiod. In med 200 foton i album, och nu har jag satt tänderna i ett lapptäcke som ska bli sängöverkast. Måste vara årstiden…?

 • My skriver:

  Tack för alla snälla kommentarer 🙂 Jag tror också att det är årstiden, det är mysigt att vara inne och pyssla nu.

 • farre skriver:

  vill lära mej trolla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.