Annons

Spännande återvinning

De här vaserna är tillverkade av återvunna tidningar och Colaburkar i aluminium. De är sammanbundna som en bok så du kan sära på bladen och se vad som står på dem, kanske läsa lite gamla nyheter medan du vattnar din bukett? Den vattentäta behållaren på insidan går att ta lös och separera från pappersdelen vid eventuell diskning. Kostar $32.00 

pappersvasen2pappersvasn1
Foto: Whishingfish

Kategorier:

Kommentarer

  • Sport Watch skriver:

    en och se vad som står på dem, kanske läsa lite gamla nyheter medan du vattnar din bukett? Den

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.