Annons

Snyggt till datorn och skrivbordet

Hur söt är inte den här lilla hjälpredan? Koziol har tagit fram en smart och snygg USB-förlängare som flyttar fram USB-anslutningen lättillgängligt framme på ditt skrivbord så att du slipper krypa bakom datorn för att komma åt portarna när du ska ansluta digitalkameran, MP3-spelaren eller USB-minnet. Sladden är ca 50 cm. Väl inkopplad lyser gubben upp med hjälp av en lysdiod i kontakten som ger ett vackert sken. Finns som nyinkommen vara på Inreda. Passar både PC och MacKostar 249 kronor. Leveranstid: omgående.  Foto: Inreda

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Hmm… är det bara EN kontakt i eller? Lyckas inte se det på hemsidan heller. Vore ju kanon om det var flera!

 • My skriver:

  Som jag förstått det är det bara en USB-port på varje gubbe, vill du ha många finns det särskilda hubbar att köpa – men det är klart, de är ju inte lika söta 🙂

 • emmah skriver:

  Världens smartaste (och sötaste grej) , jag hatar att krångla mig bakom datorn när jag ska använda usb:n… Måste inhandlas.

 • Camilla skriver:

  Wihoo.. vilken söt. Skrev genast upp den på önskelistan 😀

 • Albertstine skriver:

  This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.