Annons

Snyggt till datorn och skrivbordet

Hur söt är inte den här lilla hjälpredan? Koziol har tagit fram en smart och snygg USB-förlängare som flyttar fram USB-anslutningen lättillgängligt framme på ditt skrivbord så att du slipper krypa bakom datorn för att komma åt portarna när du ska ansluta digitalkameran, MP3-spelaren eller USB-minnet. Sladden är ca 50 cm. Väl inkopplad lyser gubben upp med hjälp av en lysdiod i kontakten som ger ett vackert sken. Finns som nyinkommen vara på Inreda. Passar både PC och MacKostar 249 kronor. Leveranstid: omgående.  

USBförlängare
Foto: Inreda

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Hmm… är det bara EN kontakt i eller? Lyckas inte se det på hemsidan heller. Vore ju kanon om det var flera!

 • My skriver:

  Som jag förstått det är det bara en USB-port på varje gubbe, vill du ha många finns det särskilda hubbar att köpa – men det är klart, de är ju inte lika söta 🙂

 • emmah skriver:

  Världens smartaste (och sötaste grej) , jag hatar att krångla mig bakom datorn när jag ska använda usb:n… Måste inhandlas.

 • Camilla skriver:

  Wihoo.. vilken söt. Skrev genast upp den på önskelistan 😀

 • Albertstine skriver:

  This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *