Annons

Snyggt för toaletten

I tidningen Wallpapers pappersupplaga hittade jag den här coola produkten som definitivt tar priset som den snyggaste "toalettrullehållare" jag någonsin skådat. Den är designad av Brad Ascalon som också utnämnts till en av världens 10 mest eftertraktade designers under 2005 av ovan nämna tidning.

splash
Foto: Brad Ascalon

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Vad roligt att du tycker om mina silversmycken. Själv är jag mest nöjd med den stora ringen.

 • Nathy skriver:

  Shit vad snyggt dethär var!!! Är nog det snyggaste jag har sett på länge!!! Var kan man få tag på den här??? VILL HA!!!

 • guido de smedt skriver:

  great design !!!!
  Is is already in production ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.