Jag fick nypa mig i armen för att tro mina egna ögon när jag sprang på den här urtjusiga brödkaveln med rostfritt stål från P.E.J Design i Danmark. Jag visste inte att det fanns så snygga och väldesignade bakprylar. Den kurviga formen gör det dessutom lättare att baka eftersom den skapar mjuka och lätta rörelser. Mycket bra! Det ger oss ännu ett argument för att investera i den här måste-ha-prylen (eller att skriva ner den på önskelistan till jul) Kaveln kostar 350 kronor och kan beställas från det svenska företaget PID
Foto: P.E.J Danmark
Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Inredningsnyheter vecka 5 2023
Kolla in den här soliga hörntrean i en fastighet anno 1913, med utsikt över Axel Landquist park, som nu ligger ute till salu via Blumenthal Hoffman. Det massiva träköket kommer från Kulladal och har bänkskivor i kalksten och en exklusiv range cooker från Lacanche. Tipstack till Elsa Billgren! Adress Södermannagatan 18. Fler bilder här! Foton: […]
I senaste numret av tidningen Plaza Interiör hittar du en lång intervju med mig om min nya bok ”Handbok i möblering”. Nästa vecka går Stockholm Furniture Fair (möbelmässan) av stapeln och det pratas mycket om hur formgivare kan hjälpa världen att bli mer hållbar genom sin design. Men mest i fråga om förbättrade material, produktionsmetoder […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2019 Trendenser AB, All Rights Reserved
Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer
Jag accepterar
Kommentarer
Snygg, ja. Men den är ju inte ”rak” man får ju kavla och kavla för att komma överallt. Dubbelt så lång tid. Och man får passa sig så man inte bara kavlar för då blir det ett hål i mitten.
Jag tror inte att den är avsedd för jättedegar, mer för kakbak och hanterbara kavlingar.
Det kanske ligger något i den korta arbetsytan men det är ju för att man förväntas gunga kaveln. Till skillnad från traditionella kavlar som bara bearbetar statiskt bildar den här kaveln en större träffyta om du vrider lite på den och trycker ner olika sidor åt gången.