Annons

Snyggokavel

Jag fick nypa mig i armen för att tro mina egna ögon när jag sprang på den här urtjusiga brödkaveln med rostfritt stål från P.E.J Design i Danmark. Jag visste inte att det fanns så snygga och väldesignade bakprylar. Den kurviga formen gör det dessutom lättare att baka eftersom den skapar mjuka och lätta rörelser. Mycket bra! Det ger oss ännu ett argument för att investera i den här måste-ha-prylen (eller att skriva ner den på önskelistan till jul) Kaveln kostar 350 kronor.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Snygg, ja. Men den är ju inte ”rak” man får ju kavla och kavla för att komma överallt. Dubbelt så lång tid. Och man får passa sig så man inte bara kavlar för då blir det ett hål i mitten.

 • Linda H skriver:

  Jag tror inte att den är avsedd för jättedegar, mer för kakbak och hanterbara kavlingar.

 • My skriver:

  Det kanske ligger något i den korta arbetsytan men det är ju för att man förväntas gunga kaveln. Till skillnad från traditionella kavlar som bara bearbetar statiskt bildar den här kaveln en större träffyta om du vrider lite på den och trycker ner olika sidor åt gången.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.