Annons

Nytt porslin

Den här nya porlsinsserien kommer från Create and Barrel och är designad av Eva Zeise. Kolla in deras hemsida för exakta prisuppgifter. Om ni inte har råd med alla delar (vem har det?) så kanske salt och pepparkaren eller såskoppen kan vara något att satsa på. Fördelen med den här tjusiga och praktiskt vita servisen är ju att vitt alltid kan kombineras med vitt. Så damma av dina gamla tallrikar och pigga upp dem med lite nytt sällskap.

createandbarrel
Foto: Create and Barrel

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.