Annons

Nyhet från Swedese

Swedese är ett svenskt möbelföretag med inspiration från den moderna skandinaviska traditionen. Förtaget grundades redan 1945 och har bland annat designat samt producerat vilfåtöljen Lamino från 1956, som fortfarande tillverkas och säljs över hela världen. Lamino utsågs 1999 av tidskriften Sköna Hem till århundradets svenska möbel. Nu lanserar de ett nytt soffbord som de kallar "Snö". Bordet finns bland annat att köpa via det svenska företaget Home Company som också säljer Swedese populära trädformade hallmöbel för upphängning av jackor och ytterkläder.

snöswedenklädträd
Foto: Swedese

Kategorier:

Kommentarer

  • Emma skriver:

    Tusen tack för supersnälla kommentarer i min blogg =) Jag ska spana inredning hos dig nu =) *kram*

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.