Annons

Modern Mini

Modern Mini är en amerikansk butik som har udda designerprylar för både stora och små. Kolla in deras hemsida för inspiration och idéer till baby- dop- och födelsedagspresenter, om du inte har egna småknoddar vill säga för då kommer du att hitta massor med saker att skämma bort dina barn med.

modernmini1wcdottipuff

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.