Annons

Lite textil gör stor skillnad

IKEA’s gamla slogan "Lite textil gör stor skillnad", som de använde under kampanjen då de klädde in hela Sergels Torg i Stockholm med mönstrat tyg, funkar fortfarande. I synnerhet eftersom IKEA tagit fram så väldigt vackra textilier i år. Jag gillar särskilt det här tyget med stora vita blad på grön botten. "Inez Blad" heter det och är designat av Erika Pekkari. Kostar 59 kronor metern och finns att beställa från IKEA Handla Hemma. Finns även i klarrött.

ikeatextil1
Foto: IKEA

Kategorier:

Kommentarer

  • Johanna skriver:

    Jag tycker det tyget är så fint! Jag och min kille blev så förtjusta i det så vi klädde om en kontorsstol i det tyget. Det blev superfint.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.