Annons

Kapsylöppnare till kylen

Den här smarta och snygga kapsylöppnaren från Suck UK har en stark magnet på baksidan vilket gör att du kan fästa den på din kyl. På så vis vet du alltid vart du har den och riskerar inte att bli utan dricka för att du inte vet var du lagt din öppnare. Välj en i samma färg som dina vitvaror så smälter den in och fyller sin funktion på ett diskret men stilfullt sätt. Finns att beställa från bland annat Paramountzone.

flasköppnare till kylenöffner
fleraflasköppnare
Foto: Suck UK

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.