Annons

Investera i en vacker karaff

En vacker karaff med vatten brevid datorn uppmuntrar dig att dricka mer och är ett bra knep för att slippa uttorkad hy eller huvudvärk efter en lång arbetsdag framför skärmen. Dessa karaffer har dessutom medföljande glas vilket underlättar drickandet. De du ser på bilderna nedan kommer från PID och Designonline. Den första är tillverkad av det danska företaget Herold och kostar 142 kronor på PID. Den andra heter Cristal och finns på Designonline för 396 kronor och den sista karaffen i raden är designad av Pernille Vea och kommer också från Designonline, den kostar 239 kronor. En billig investering för både kropp och knopp.

vattenkaraffkaraff2karaff3
Foto: PID samt Designonline

Kategorier:

Kommentarer

  • AnnicaB skriver:

    Jag snodde din idé rakt av i lördags. Hade en klarglaskaraff fylld med isvatten, melonbitar och myntakvistar. Gott och vackert! Så än en gång – tack för tipset!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.