Annons

Inredning inspiration blogg

Belladia är en amerikansk kvinna som skapar vackra saker med en alldeles egen stil. Hennes specialité är nåldynor och annat yttepyttelitet som vi kan behöva därhemma. Kika in på hennes hemsida och låt dig inspireras av alla vackra små saker hon tillverkat genom åren, de flesta har dessutom utförliga instruktioner. Vad annat kan man säga än att amerikanarna kan sitt pyssel?

Kategorier:

Kommentarer

  • Ramsten skriver:

    Tack för kommentaren..haha.Jag vet att jag skriver lite lustigt,det är de som är meningen med min blogg. Jag skriver som jag tänker. Så förmodligen är jag med lite lustig=). Jaja, jag länkade din blogg i ett inlägg på min sida, hoppas det är ok? Tyckte din blogg var riktigt schysst asså!

  • My skriver:

    Tack för att du länkar, det uppskattas! 🙂

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *