Annons

Form Us With Love

FORM US WITH LOVE är ett ungt och växande svenskt designföretag med fokus på produkt- och möbeldesign. Företaget består av John Löfgren, Jonas Pettersson och Petrus Palmér. JellyFriends som ni ser på bilden nedan är en av deras produkter, en stillsamt pulserande belysningsarmatur som känner av användaren och lyser upp när någon kommer nära. Den manetformade kroppen är gjuten i silikon med böjbara ben som du kan forma som du vill. Jelly Friends finns bland annat att köpa på Designoline 
Jag tycker att de är läckra men också lite läskiga.

jelly
Foto: Designonline

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta skriver:

  Åh…en design och inredningsblogg! Hit kommer jag gärna tillbaka. 🙂

  Jodå, det kommer hållas fler orkidékurser till våren, gäller bara att hålla ögonen på deras hemsida. 😉

 • My skriver:

  Härligt! Det ska jag göra 🙂

 • Arntmathea skriver:

  Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.