Annons

Får det lov att vara en klunga rislampor?

Första gången jag såg ett arrangemang med en klunga rislampor var på ett av de svenska inredningsprogrammen (Roomservice? jag minns inte säkert) för ett par månader sedan. De hade som uppgift att dekorera ett sovrum och gav rummet en väldigt speciell karaktär genom att montera en hel grupp med vita rislampor i varierande storlekar just ovanför sängen.

Med en dimmer och en händig elektriker i bekantskapskretsen är det ingen omöjlighet att fixa samma stil själv. IKEA, Ilva och andra lågprisbutiker säljer rislampor för skrutt och ingenting, så du har råd att köpa många. På IKEA’s elektronikavdelning kan du också hitta billiga dimmers. Om du inte känner dig händig finns det här modellen att köpa på närmsta Svenska Hem Möbelvaruhus.

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria J skriver:

  Åh, det blir ju som ett moln!

 • My skriver:

  Ja, det har du ju rätt i! Jag har inte ens tänkt på det.

 • Sanna skriver:

  Åh, vilket vackert sovrum! Jag är så förtjust i ljusa trägolv. Aahh! 🙂

 • Hanna skriver:

  Hade inte kollat din blogg.. men då känns det alltså inte helt fel med rislampor (som jag nojade över i ett inlägg)

 • shirre skriver:

  hej hej.
  Jag har tänkt göra på liknande sätt men vet ej exakt, ni kanske kan hjälpa mig.
  Jag hade tänkt ha tre rislampor som i en triangel. Vilken storlek ska jag ha? 60c i diameter eller 45? eller ska jag ha olika storlekar och flera? Jag har ett rum på ca 22kvm med 3.7meter i tak.
  tacksam för hjälp.

 • Hardy skriver:

  enda jag stör mig på i detta rum ä rlampan. 🙂 Resten är perfekt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.