Annons

Doft på burk

Lagerhaus säljer dessa söta doftljus i konservburkar med roliga etiketter för alla smaker. De finns i ett flertal olika doftvarianter som kaffe, vanilj och banan. Kul present till dig själv eller någon du bryr dig om.

Kategorier:

Kommentarer

 • lena skriver:

  hej my, vad kul att du tittat in hos mig och lämnat en rad efter dig, tack :o) vilken fin blogg du har, kul med inredning & pyssel :oD KRAM!

 • Mia skriver:

  Habegäret är ännu en gång väckt! 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.