Annons

Är det fest här eller?

Gobble coathanger är den praktiska klädhängaren för den stora familjen eller alla vänner som du bjuder på fest. Finns i fyra varianter: hängare med kardborreband för flexibel förvaring (12 krokar), hängare stående på golv (28 krokar), hängare på vägg (21 krokar) samt hängare för barn stående på golv (26 krokar). Designad av Thomas Bernstrand som bland annat varit med och tagit fram Alcros nya AD färger för 2006. Gobble utsågs i september 2004 till “Årets bästa produkt” av cDIM i Spanien. Kostar 465,00 kr

gobble3gobble1
Foto: Thomas Bernstrand

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Oj. Dyr. Men oj så praktiskt. Man kanske kan tillverka en liknande själv.

 • kramgo_72 skriver:

  Himla praktisk grej när man har en liten hall som vi – men den var liiiite dyr…

 • Malin skriver:

  Hm. Angående ett tidigare inlägg med röda krumelurer som man kan använda som insynsskydd eller rumsdelare. Var finns återförsäljaren ’bolaget’ som du pratar om?

 • My skriver:

  Tyska Koziol har tillverkat de rumsavdelarna – säljs bland annat på NK i Stockholm, men kolla in deras hemsida för mer exakt info om närmsta återförsäljare http://www.koziol.de

 • Ca skriver:

  En mycket praktisk grej, räddar utrymmet i hallen när tonåringarna drar in….. Värd sitt pris! Mycket bättre än att ha jackor och skor i drivor på golvet, hängande på dörrhandtag eller stolsryggar.

  Jag är nöjd med min!

 • Linda skriver:

  Vill ha!! =)

 • Jigsaw World skriver:

  Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.