Annons

Annorlunda mattor

Igår hittade jag en ny onlinebutik som sannerligen har potential. Sidan är en veritabel guldgruva (jag vet, guldgruva är ett populärt ord i min blogg men i det här fallet stämmer det bättre än någonsin) för alla inredningsintresserade. Det fina med kråksången är inte alltid produkterna i sig utan känslan butiken skapar när man klickar igenom deras sortiment. Som de här annorlunda mattorna till exempel. Visst de kanske är knepiga att beställa hem till Sverige men de bjuder på en fantasibensin som kostar gratis och de skapar en inredningslusta utöver det vanliga. Åtminstone hos mig. Kolla in Apartment Zero för fler inspirationskickar.

mattorfranapartment
Foto: montage av bilder från Apartment Zero

Kategorier:

Kommentarer

 • B skriver:

  Wooooow! Så fina saker. Jag får verkligen lust på mängder med saker där. Det ena är snyggare än det andra. Hittade faktiskt lite jag redan har hemma. Vardagsrumsbord, golvlampa, salladsskål och 2 vaser – men jag vill ha mer 🙂

 • Anna skriver:

  Hej!

  Ville bara säga att jag älskar din fina blogg! Man blir alltid så glad av att kika in här och hitta massa fina inredningstips! 🙂

 • Sussi skriver:

  Jag nickar, har precis samma feeling, bra jobbat!

 • My skriver:

  Annica:

  Visst är det en grym sida! Jag hittade också en del hemifrån min lägenhet och det måste ju bara vara ett tecken på vår synnerligen goda smak och framförhållning inte sant 😉 Man kan ju om inte hoppas på det 😀

  Anna och Sussi:

  TACK!! Alla dessa snälla kommentarer gör mig varm om hjärtat. Det betyder mycket för min motivation att forstätta med bloggen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.