Annons

A friendly boo – Halloweenkort

Jag har ägnat kvällen åt att producera enkla Halloweenkort inför imorgon. Det är nämligen då den ”riktiga” Halloween går av stapeln i Nordamerika. Den 31 oktober går alla barn ut på trick-or-treat. Det tänkte jag uppmärksamma med en liten present till mina äldre vänner vars bus-eller-godis-period passerat bäst-före-datum sedan länge. Korten som jag har tillverkat av kartong och färgat papper ska fästas på påsar med spökformad choklad som jag har köpt från en delikatessbutik nere på stan. På baksidan har jag skrivit personliga hälsningar till var och en. En enkel och förhoppningsvis uppskattad Halloween-present till vuxna som fortfarande har barnasinnet kvar.

a friendly boo
Foto: Trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Jättefina kort. Det är milsvidd skillnad mot mina skeva spöken 🙂 Men jag ÄR ingen pysslare, ville bara testa ändå och egentligen vara snäll mamma till 11-åringen. Hon som alltså tröttnade efter 6 strutar… 🙂
  Dina fladdermöss är jättefina!

 • My skriver:

  Tack!! Vad gulligt av dig. Ditt pyssel var ju jättefint, våga inte ens påstå annat.

 • ninni skriver:

  ojoj vilken inspiration ja fick av å kolla runt på din blogg.. ska ha fest med en vän snart å tittar runt lite på olika tips å ideer.. så nu har ja snott massor av dina!! tack!!

 • Conradkathinka skriver:

  Excellent site.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.