Lookalike: Ansiktsvaser

När jag såg den här nyheten dyka upp i flödet tänkte jag instinktivt på Lisa Larssons klassiska ansiktsvas, men kanske är de ännu mer lika Jonathan Adlers hypade serie Dora Maar som synts hos stora modeinfluencers sista tiden. Vad tycker du? 
Bild 1: Jonathan Adlers serie Dora Maar, pris från 500 - 4595 kr
Bild 2: Ellos nyhet krukan Friend, pris 199 kr

Kommentarer
Postat av: Ann

Ja viss likhet ser man allt :-), men jag tycker att Ellos variant verkar ha för mycket ansikte och för lite konstnärlighet, så den ser mest skrämmande ut.

2018-11-14 @ 17:43:32
Postat av: Daniel

Har många gånger reflekterat över att detta segment är otroligt spretigt och selektivt. Här har vi två "efterföljare". Den ena stämplas som kopia och den andra är "hypad" och "synts hos stora modeinfluencers". Formuleringarna antyder ganska tydligt vilken av de två som anses vara en kopia. Varför anses inte båda två vara det?

Svar: Jag stämplar inte någon, skriver inte original eller kopia. Eller lyx vs budget som magasinen. Jag konstaterar bara att jag tycker de liknar varandra (bild 1 och bild 2) och frågar er vad ni tycker. Vad tycker du?
Trendenser

2018-11-14 @ 20:21:42
Postat av: Sara

Hej,
Jag har två saker som jag undrar lite över.
Hur ser årets pyntade julgran ut?
Och hur placerar man adventsstjärnan (inte blomman utan lyset) i fönstret om man har ojämt antal fönster. Exempelvis tre fönster i rad?
Kanske kan du göra ett inlägg om detta?
Med vänlig hälsning,
Sara

2018-11-15 @ 07:07:17
Postat av: Anna

Man ser ju klart att de ”inspirerats” men så otroligt ocharmig ellos blev. Likadant garden glorys lejonkrukor har fått efterapning där det knappt ser ut som lejon.

2018-11-15 @ 09:24:11
Postat av: Anonym

Det syns tydligt att båda har inspirerats av Lisa Larssons vas.

2018-11-17 @ 12:43:47
Postat av: Sara

Hej igen,
Menar såklart jämnt antal fönster i rad . Ex två...

2018-11-18 @ 23:33:47

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL