Blomsterfarmen - Självplock av sommarblommor

Säga vad man vill om sociala medier som tidstjuv på sommarlovet, men det är ju ett oslagbart hjälpmedel för utflyktstips. Tack vare Johannas instagram hittade jag till Blomsterfarmens ekologiska självplock som ligger i Bröndome (Kungsbacka) på cykelavstånd från vårt hus. Så himla mysigt att komponera sin egen bukett direkt från odlingarna istället för en kyldisk. Dessutom finns en gårdsbutik alldeles intill där man kan köpa ägg, kött, honung, potatis och grönsaker. Här hittar du öppettider. Bor du inte i närheten kanske du kan söka upp och stötta liknande initiativ på din hemort? 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Emma T

Tidstjuv absolut, men hade inte positiva aspekter funnits hade nog vi alla lagt ner :)
Vad hamnade buketten prismässigt om man jämför med liknande hos floristen?

2018-07-20 @ 06:10:41
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Frida

Emma: Priset varierar lite beroende på vilka blommor du väljer (precis som i affären) de kostar från 2 kr (för luktärterna) till 10 kr styck så tar du en normalstor bukett med 15-20 blommor så landar du runt 150-200 kronor inkl papper och snöre. Sax finns att låna och de tar kontanter eller swish!

2018-07-20 @ 11:00:01
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Sickan

Hej! Självplock likt detta finns även på Fässbergs Västergård i Mölndal. Öppet under tors, fred, lörd. Karin har även blomsterhandel med egenuppdrivna och andra svenskodlade sommarblommar och perenner - rekommenderas!

2018-07-21 @ 15:07:58

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL