Poddintervju: Entreprenörsresan

Den här veckan gästar jag podden Entreprenörsresan där jag peppras med frågor om mitt företagande. Bl a om hur jag gjort för att skapa lönsamhet kring en tjänst som ingen vill betala för? Hur jag ser på konkurrens? Vad som är nyckeln till min uthållighet som bloggare och vad det är för "misstag" jag tycker att många nya kreatörer och stylister i inredningsbranschen ofta gör? Vill du lyssna kan du ladda hem avsnittet HÄR
 
 

Kommentarer
Postat av: Anni

Kul med podden!
Varför kan ikke läsare från Norge delta i tävlingar på bloggen längre?

Kram från Anni

2017-11-27 @ 20:27:08
Postat av: Frida

Hej Anni!
Det är lite olika beroende på företagen och vilka länder de finns representerade i/har fraktavtal till. Norge är ex. inte med i EU så det kan tillkomma höga tullavgifter om man skickar vinster dit och därför väljer fler och fler annonsörer att avgränsa geografiskt.

2017-11-27 @ 20:55:44
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: BackstageiMammalivet

Som alltid lika intressant att lyssna på dig! Heja dig! Jag blir väldigt nyfiken på framtidsvisionen, inte bara hur din blogg, företag kommer utvecklas utan även hela blogg/socialamedier-branschen. Så många bra tips du bjöd på! Jag la direkt till boktipsen i min bibliotekslåne-lista. Tar även med mig det där om att stå på många ben vs finna sin nisch-profil.

2017-11-28 @ 10:35:18
URL: http://backstageimodebranschen.blogspot.se/
Postat av: Maria W

Tack för en oerhört inspirerande timma! Jag tar till mig dina tankar och råd om företagande på studs! De kom väldigt lägligt när jag står i ett läge som liknar ditt när du blev uppsagd från byrån.

2017-11-28 @ 13:22:08
Postat av: Sara - Little miss fix it

Vilken fantastisk intervju med dig, det kändes så mycket du! Snabb, kul, bjussig och business, kanske var för att du var på hemmaplan. Tack för allt konkret. Kramen

2017-11-28 @ 14:53:31
URL: http://littlemissfixit.blogg.se
Postat av: Thilda

Vad har du i dina fönster? På fönsterbrädan? Kan man få se? 😃

2017-11-28 @ 21:20:47
Postat av: Cecilia

Hej Frida! Vilket inspirerande avsnitt! Tack för peppen och tipsen och fortsatt lycka till med ditt företag!

2017-11-28 @ 21:28:26
Postat av: Charlotta

Intressant och inspirerande att lyssna på intervjun med dig! Står i starten i mitt eget entreprenörskap och blev inspirerad av att lyssna på dig som gjort hela den resan. Tack!

2017-11-28 @ 22:12:38

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL