Hemma hos Jordens Arkitekter

Jag har suttit och ruvat på bilderna från Johnny Anderssons hem i flera veckor, men brukar ju försöka undvika att posta sådant som redan synts överallt på nätet. Ändå kan jag inte motstå dem. Specielllt inte nu när vi vänt kalenderblad och sinnet suktar efter invärtes intryckstvätt. Jag säger som Ernst, det slår an en sträng i mig - och vem vet, kanske är det någon läsare som trots allt missat bilderna eller bara blir glad av en påminnelse. Hemma hos en av ägarna till Jordens Arkitekter. Fler foton HÄR!

Kommentarer
Postat av: Anna J

Tack för att du la upp detta guldkorn för mig som läser få inredningsbloggar! Texten minst lika intressant som bilderna. Ja tack igen! Dagens bästa läsning!

2017-01-05 @ 10:17:58
Postat av: rock

Hej Frida,
här kommer en sådan där kommentar som har legat i huvudet i hundra år men av någon orsak aldrig blivit skriven.
Jag undrar om det går att göra något åt positioneringen av ding blogg på sidan. Den ligger väldigt långt till höger, snarare än mitt på. Det är helt enkelt en stor marginal med vitt till höger om reklamen. De andra bloggarna jag läser positionerar sig däremot fint mitt i. Det kanske inte är en stor sak på det stora hela men det gör ofta att jag undviker att läsa din blogg, förutom på mobilen, trots att jag tycker väldigt mycket om den.

mvh
Rock

Svar: Vi håller på med en jätterevidering av sajten men efter 12 år är det inte gjort på en kvart. Håll ut, det kommer!
Trendenser

2017-01-05 @ 12:18:48
Postat av: Hannah

Så fint 👌🏻👌🏻👌🏻 helt i min smak!

2017-01-05 @ 12:39:52
Postat av: Anonym

Fint, visst! Men jag är inte jätteimponerad.

2017-01-05 @ 20:29:02
Postat av: Karin

Den lägenhet slog an en ton hos mig, det är inte så ofta det händer, det mesta ser likadant ut. Kolmårdsmarmor (tror jag) och det ljusa träslaget. Fint!

2017-01-06 @ 08:53:19
URL: http://vackertnatutligt.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL