Hemnetgodis: Stenbocksgatan i Simrishamn

Efter den här sommaren har jag fintrimmat mina Hemnet-sökningar i Skåne. Jag ska köpa ett hus där en vacker dag... I en av dessa scrollningar dök den här pärlan upp. Och visst låg det något bekant över detta townhouse i Simrishamn. Det hade ju varit med i ett Sköna hem reportage (mitt bildminne är det inget fel på). Kul att se två olika utsnitt på tal om det här inlägget.  För ibland handlar ju olika upplevelser av samma hem bara om vilka vinklar man valt att visa, eller inte visa. De här är fina båda två. 

Kommentarer
Postat av: Weronica - Living by W

Ah! Samma här med bildminne - tänk så mycket som ligger lagrat. Det här hemmet har jag sparat från Sköna Hem. Kan inte riktigt förmå mig att få bort drömmar om den här typen av hus - och trädgård. Och med Skåne i färskt minne - ja tack!

2017-08-18 @ 12:53:38
URL: http://weronica.daysweekends.com
Postat av: Annika

Och här är det också bildminne. Lite märkligt för just i dag för någontimme sedan gick jag igenom gamla tidningar där just det här reportaget fanns med. Kändes lite konstigt när jag spg ditt inlägg.

2017-08-18 @ 13:06:00
URL: http://casaloda.blogspot.se
Postat av: Johanna

Åh wow, wow, wow! Vilken himla fin lägenhet! :)

2017-08-20 @ 00:00:38
URL: http://nouw.com/johannashouse

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL