Hemnetgodis / drömprojekt i Laisaliden

Som den Norrlänning i exil jag trots allt är (och inte minst som den trogna Hemavan-besökare jag alltid varit) så tappade jag kaffekoppen i golvet under min veckovända på Hemnet idag. Laisalidens fjällhotell är till salu! Fantasin löpte amok för en stund. Jag kanske skulle sadla om och flytta upp. Eller bara erbjuda min hjälp att putsa till denna pärla? För även om läget är fantastisk så lämnar objektet i sig en del att önska för en inredningsnörd. Obs obs obs det är bara fjällbilderna som hör till fastigheten, inredningsbilderna nedan kommer från mitt moodboard på Pinterest. Vad jag hade gjort med det HÄR stället? Uppdaterat möblemanget, satsat på skandinaviska hållbara klassiker i material som åldras med värdighet och fokuserat mer på utsikten mot omgivningarna. Anja, Foppa, Stenmark? Kom igen, gör't. 
En eldstad både inne och ute samt en (snygg!) bastu. Mycket viktigt efter en dag i friska luften. 
Eller så hade jag struntat i marmorhetsen och bara gått loss med Supi Sauna Wax från Tikkurila och förvandlat den lejongula furupanelen till ett gråsvart snygg-spa. 
Bilder: Skeppsholmen, Moodboard: Torbjørn Tryti, Tina Stafrén, Emilsbacke, Tikkurila, Louis Poulsen

Kommentarer
Postat av: Farmor Magdas

Åh ja! Jag känner samma sak nu när jag läser ditt inlägg. Det sätter ju igång hur mycket som helst. Även om Gbg Halland och västkusten har mycket att ge så nog rackarn borde det där rustas upp och få massor av kärlek. Potentialen finns. Med vänlig hälsning också västerbottning i exil på västkusten.

2016-04-29 @ 09:21:49
Postat av: ida

Så vackra bilder! Var kommer kaminen ifrån? Är på jakt efter en stilren kamin till det nya huset.

2016-04-29 @ 12:19:59
Postat av: Malin Helenius

Ja, go for it! Det finns så mycket potential i Norrland med den vackra naturen. Synd att inredningen så ofta lämnar mycket att önska..
Hälsn
Nottbottning i exil i Sthlm

2016-04-29 @ 15:28:18
URL: http://www.caliss.com
Postat av: Sanna

Hej! Tack för en jättebra blogg. Blir alltid inspirerad här. Ville för en gangs skull passa på att tipsa dig om lite inredningsinspiration: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-ostermalm-stockholms-kommun-sibyllegatan-21a,-3tr-og-9111578.

2016-04-29 @ 16:13:04
Postat av: Aramia Östman

Fina bilder och härligt med kamin. Snön ser lockande ut även fast jag inte ens gillar snö :-)

2016-04-30 @ 00:03:48
URL: http://kellymelwin.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL