Hemnetgodis på Vikinggatan i Stockholm

Ibland går det lite rundgång i de mäklarfirmor som representeras hos oss bloggare. Lätt hänt eftersom man ju gärna söker där man oftast finner. Just därför blev jag så glad när jag av en slump sprang på Wendell ett (åtminstone för mig) ganska onämnt och okänt namn men som har superfina lägenheter som inspirerar. Jag fastnade för väggarna och snickerierna i det här objektet som är till salu på Vikingsgatan i Stockholm. Kanske mest för att det är målat med en kulör som hängt med mig sedan 1999-2000. Kalla det kaffelatte? Mullvadsbrunt? Eller kanske är det rent av Farrow Balls Bone 15 som jag själv tummat på i flera år. 

Kommentarer
Postat av: seventeendoors

Jag kallar den "clay", alltså lerfärgad. Känns modernare så ;) Jag tror stort på den i framöver. Jag funderar själv på den i vardagsrummet i vår.. Ska bara öppna burkarna med blå färg som står här hemma o måla lite först. Men jag är ganska säker på att jag kommer att tröttna inom ett halvår...
Clay är så fin på köksluckor också. Det nya gråa!?
Fin helg!

2015-10-24 @ 08:55:47
URL: http://www.lovelylife.se/seventeendoors/
Postat av: fredrik

hej!! ägaren här. det är faktiskt mossgrönt. färgen heter mouses back från farrow och ligger i en helt annan skala än det gråa ni diskuterar, men fungerar otroligt bra med den gråa nyans jag valde för sovrummet, purbeck stone.

2015-10-25 @ 00:54:21
Postat av: A

Fint Fredrik!

2015-10-25 @ 08:24:36
Postat av: Emmi

Kolla in den här unika etagelägenheten som ligger ute på hemnet nu! http://www.svenskfast.se/bostadsratt/ostergotland/linkoping/linkoping/centralt/vasastaden/konsistoriegatan-13-b/110630

2015-10-25 @ 18:04:15

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL