Happy Friday!

Efter en minst sagt utmanande jobbvecka jonglerandes höstens första VAB i kombination med några av höstens viktigaste deadlines (tack familjen för bra teamwork) vill jag be om ursäkt för knapert bloggande de senaste dagarna och önska trevlig helg med fem fina favoriter från veckan som gått. Låt oss börja lite off topic med en ny favoritblus som jag fyndade på Lindex inför en stor tidningsplåtning häromdagen. Älskar ringningen i ryggen och de lååånga manschetterna. Ett budgetkap! De väldoftande pinnarna RO kommer från Skandinavisk, datorfodralet i läder från P.A.P Sweden och Köpenhamns-krukorna kommer från Bergs Potter som bl a säljs på Artilleriet. Boken "Hur kan inredning vara viktigt när världen ser ut som den gör" köpte jag på Norrgavel i veckan. Superintressant och relevant lästips. Och mattan. Åh, det kan vara den finaste jag sett på länge. Klassiskt gåsögamönster i en svagt grågrön nyans, inlånad till studion för ett stylinguppdrag jag ska genomföra på onsdag nästa vecka - men jag är själv spekulant på en lite större modell hem till oss så funderar på att lägga en beställning i helgen. Skulle ju vara fin i vardagsrummet, eller under matbordet i köket. Hmm. Tål att tänkas på. Men nu soffan och Skavlan. Happy Friday till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Linnéa Olsson

Det där datorfodralet!!!! Cravings som skriker inom mig nu haha

2015-11-13 @ 20:22:25
URL: http://olssonlinnea.se/
Postat av: Emma

Har den där mattan under soffa och bord i vårt lilla tv-rum. Det funkar fint tillsammans med de ibland något söliga barnen. Ullen i mattan suger liksom inte åt sig smutsen, så klart godkänt till den mattan :)

2015-11-13 @ 21:31:40
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Fantastic form

De där krukorna ska spanas in. Trevlig helg!

2015-11-13 @ 22:40:25
URL: http://Fantasticform.se
Postat av: Inredningshjälpen

Älskar krukorna, har några sådan här jag med.

Önskar dig en härlig helg!

Anette

2015-11-13 @ 23:29:47
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: A M

Så gulliga krukor!

2015-11-14 @ 13:39:40
URL: http://alicemalmstrom.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Jag har ett förslag till ny kategori/ inslag på bloggen. Typ läsarfråga, att du hjälper en läsare med ett inredningsproblem. Skulle vara jätteintressant att läsa och möjlighet att få hjälp! Du är fantastisk duktig!
Med vänlig hälsning, Hanna

2015-11-14 @ 19:35:38
Postat av: Lina

Har mattan och den är jättefin men tyvärr går den åt blått mer än grått.

2015-11-14 @ 21:45:04

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL