Artilleriet The Kitchen - Grand opening

Imorse var jag inbjuden på för-frukost till Artilleriets nya butik The Kitchen, som slår upp portarna idag. Den 1 april (inget skämt) och på dagen prick 4 år efter att de öppnade sin inredningsbutik alldeles intill. Ni kanske minns mitt första inlägg om Sofia och Christian, då jag fick ta bilder veckan innan innan Artilleriet ens hade hunnit öppna? Det har hänt rätt mycket sedan dess, både med dem och med inredningsbranschen i stort och mat känns som en helt naturlig förlängning på deras koncept. 
Butiken ligger på Magasinsgatan 19 i Prickig Katts gamla lokaler, mitt emot en av mina favoritrestauranger (Hello Monkey). Perfekt läge och fantastiskt fint arrangerad butik. Bravo!
Det här är den vy man slås av direkt när man kommer in, och det förvånar mig inte att det redan är en av de mest instagrammade därifrån. Så mycket fint att kika på! Köksinredningen är specialritad av dem själva. 
Längst borta i den platsbyggda hyllan skymtar en grej som har stått på min önskelista rätt länge, och som jag äntligen gjorde slag i saken och köpte med mig hem. Tacka Sofi Fahrman för det. Jag ska visa er vad så snart jag bara har hunnit fota en ordentlig bild! 
Butiken är liten, men här finns så mycket snyggt. Helt omöjligt att göra konceptet rättvisa i några foton. Kolla in hos Johanna som också var där, spana in hashtaggen #artillerietthekitchen eller ta en sväng förbi affären själv när du har möjlighet. Ett perfekt utflyktsmål om du är i Göteborg över påsken!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Jossan

Fina bilder. Kan det vara de där bokpressen med blommorna i glaskulor? ;-)

2015-04-01 @ 16:39:27
Postat av: Johanna, Joel home

Men vad fint det ser ut! Definitivt ett måste-stopp när det är dags för Göteborg. Kan du inte ordna en ny blogg-träff snart så man får anledning att åka ner?... Glad påsk! /Johanna

2015-04-01 @ 16:58:53
URL: http://www.joelhome.se/blog
Postat av: Hannah

Så himla fint! 👏👏 Heja Göteborg!

2015-04-01 @ 18:38:29
Postat av: Hanna

Så fin butik! Det blir helt klart ett besök där vid nästa göteborgsbesök!

2015-04-01 @ 18:58:41
URL: http://hannarty.com
Postat av: Caroline Flindt

Fantastiskt fint!! Så kul att det händer så mycket på inredningsfronten i Göteborg.
Insta: @carolineseverydaydelights

Postat av: PELLA

Så galet fint! Vi saknar Artilleriet här i Stockholm!!

2015-04-01 @ 22:02:27
URL: http://Stilinspiration.blogspot.com
Postat av: Sofia, MyKindOfHome

Underbart vackert. Blir ett besök där vid nästa Göteborgsvistelse. Ha en fin påsk!

2015-04-02 @ 11:31:13
URL: http://www.mykindofhome.se
Postat av: Robert

Hade nog förväntat mig något annat. Antagligen för det just är Artilleriet. Visst det är "fint" (gillar inte ordet "fint" egentligen). Deras butik på Magasinsgatan är underbar. Gillar skarpt twisten med den gamla och nya känslan. Men The Kitchen ger, i alla fall av bilderna att döma och mitt tycke, en övervägande gammal känsla, a´la allmoge. Så för min del blir det ett litet besviket... nja...

2015-04-02 @ 11:41:05
Postat av: Amanda

Men så fint, älskar när det är olika stolar till bordet!

2015-04-03 @ 01:37:33
URL: http://nouw.com/amandamaria

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL