Annons

#bloggforum2014

Den här veckan blir min söndagssummering något försenad av förklarliga skäl. Varför? Jag befinner mig här. På Scandic Rubinen i Göteborg tillsammans med 60 ämnesbloggare inom inredning och design. Vad vi gör? Vi har konferens! Under två fullspäckade dagar diskuteras inredningsbloggandets framtid och utmaningar och vi får lyssna till inspirationsföreläsningar om allt från sökmotoroptimering till designhistoria tack vare samarbetspartners som Svenssons och Mediaanalys. Schemat är minutplanerat och ska bjuda på både nya intryck och uttryck. Här kan ni se en liten glimt av vad vi haft för oss idag.
Förresten, säg hej till min nya kollega Helén som numera hjälper mig att jonglera allt från annonstraffic till en tokigt fullklottrad almanacka (hon jag träffade på BB remember?). Knasigt, men sant. Men jag är rätt övertygad om att precis alla som träffat henne här idag förstår varför vi har så kul ihop. 
Jag har mest föreläst och agerat tidpolis idag, så jag har i ärlighetens namn inte hunnit fota särskilt mycket alls, men här skymtar ni Pella Hedeby och Lina Kanstrup i full färd med att hugga in på dagens lunch. 
Och här ser ni en av de totalt åtta olika seminariegrupperna. Här bestående av Hannasinspo, Hannaarty, Trettiosjukvm, Hemtrender, Kakform och Sofiasinredning. Alla deltagare hittar du här!
Efter väl förättat värv skålade vi i bubbel på taket och åt en sen middag tillsammans innan vi stupade i säng. Imorgon är det tidig revelj. På schemat står en workshop om fotografering och upphovsrätt liksom bildernas betydelse för bloggar. Och på det, paneldebatt och poddinspelning. Nu, sova! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Tack för en alldeles lysande dag! Ser fram emot morgondagen. Helén, vilken stjärna! Heja er!

  • Veronica skriver:

    Ser verkligen härligt ut 🙂

  • Stort tack kära Frida & Helén för givande dagar! Inspirerande & trevligt på alla sätt! Kram på er!

  • Anonym skriver:

    älskar sovrummet!

  • PIAZZAN skriver:

    Tusen tack för väldigt inspirerande dagar…vilka komptenser och förmågor som var samlade. Tack Frida och Helen / Pernilla

  • JOhanna skriver:

    Åh att jag inte fick ihop det den här gången. Det ser superkul ut och intressanta ämnen. Nästa gång hoppas jag det funkar bättre och att jag får en ny inbjudan! Johanna

  • Emma - By Emma skriver:

    Stort tack Frida och Helén för fantastiska dagar. Och till alla inspirerande deltagare!!
    Kramar!

  • Mormorsglamour skriver:

    Ville bara säga tack från djupet av mitt hjärta. Vilka inspirerande dagar och så väldigt många fina, kreativa människor på en och samma plats.
    Ett helt suveränt ordnat arrangemang.
    Kram
    Helena

  • Stort tack Frida för att vi fick vara med och träffa alla underbara bloggare! Hoppas ni tyckte att det var lika givande som vi!
    Vi lade upp några bilder på bloggen.
    https://leathermasterscandinavia.wordpress.com/2014/05/19/bloggforum-2014/
    /Vi på Leathermaster

  • Johanna Elmqvist skriver:

    Stort tack för dessa inspirerande dagar.
    Kram

  • Frida och Helen! Tusen tack för ett mycket lyckat och välarrangerat Bloggforum!
    Allt var smashing från början till slut!
    Kram Anette/Inredningshjälpen

  • Sandra skriver:

    Stort tack Frida och Helén för ett fantastiskt kul och ordnat arrangemang och för att jag fick komma! Och Tack ännu en gång Frida för att du bjuder på dig själv och trots din framgång är så genuin och ödmjuk!

  • Hannasinspo skriver:

    Tack för två fantastiska dagar(även om jag var tvungen att smita iväg en liten stund tidigare igår). Känner mig alldeles sprallig efter alla härliga diskussioner och nya bekantskaper!

  • Emelie / tioxtio skriver:

    Vill också skriva ett stort stort tack till dig Frida men också till Helén! Vilket jobb ni har lagt ner! Det var helt fantastiskt att få träffa alla och lyssna till givande diskussioner! Hann aldrig säga det personligen till dig eftersom jag smet iväg lite tidigare. Tack igen 🙂 Kram Emelie

  • Emelie / tioxtio skriver:

    Lägger till ett .se i länken då 😉

  • piccole cose skriver:

    Det ser verkligen ut som att ni hade fantastiska dagar!!! Nästa år, när vi är tillbaka från Spanien, vill jag hemskt gärna göra er sällskap.
    Kram
    Rebecca

  • Floristulrik skriver:

    Stort tack för härliga dagar och många diskussioner. Vilka människor! Hoppas ni återhämtar er snart! Jag är i full gång igen i alla fall. Nya inlägg och i morgon till Borås igen!
    Hälsa Helen!
    Ulrik

  • Mikaela skriver:

    Riktigt härliga bilder! (:

  • Sara skriver:

    Hej!
    Jag är nyfiken på hur de som var där valdes ut? Känner ju igen namnen på de flesta och vet att de är kända inredningsbloggare, men hur gör man för att nå ända fram? Är det ett visst antal besökare man ska ha, eller hur ska man lyckats få komma med någon gång i framtiden?

  • Annika skriver:

    Tusen tack, Frida och Helén, för två fantastiskt välordnade och inspirerande dagar! Kram från Umeå!

  • Lina skriver:

    Så fina bilder Frida! Jag blev så glad när jag fick inbjudan men så ledsen när jag såg att jag inte kunde ta mig ledigt från jobbet på måndagen. Nästa år då jäklars åker jag. Kramar och heja du !

  • Verkligen två givande dagar och jättekul att ha fått vara med! Mycket bra ordnat! Jag förstår att du är glad att ha fått Helén med dig för det lär ju aldrig bli tråkigt på jobbet 🙂 Härligt! Tusen tack igen!

  • Jenny & Linda skriver:

    Tack för ett jätteintressant event. Det var Trendspanarnas första och det var över förväntan. Riktigt kul att träffa andra och bli inspirerade.
    Stor kram från oss!
    Jenny & Linda

  • House Candy skriver:

    Tack igen för ett jättetrevligt och inspirerande Bloggforum!
    God mat, fina miljöer och framförallt massa trevliga människor! // House Candy

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.