Les Femmes

En av mina absoluta favoritbloggar, Garance Doré, har ju gjort en kollektion för Rifle Paper. Och även om det känns lite, lite tidigt att tänka på 2015 redan nu så är jag väldigt glad att jag har säkrat hem ett eget ex. av hennes kalender Les Femmes. Så fina blad att jag nästan funderar på att riva ut dem och rama in istället. En väggalmanacka med 12 månadsillustrationer kostar 350 kr (finns bl a att köpa i butiken Rum för Papper som ligger vägg i vägg med mitt kontor i Victoriapassagen i Göteborg). Kan bli en riktigt fin tavelvägg. Tack snälla Mia och gänget för världens finaste välkommen-tillbaka-till-jobbet-present!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Fanny

Åh, jag stod ju och klämde på just denna igår på Rum för papper! Så jäkla fin, funderade också på om man inte skulle kunna ta och rama in illustrationerna när det slår om till 2016.. :)

2014-08-27 @ 10:09:11
URL: http://trettiosjukvm.wordpress.com
Postat av: Amanda

Måste bara säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Din smak är pricksäker och du har inspirerat mig massor här hemma - tack!

2014-08-27 @ 15:46:08
Postat av: Anette Starby

Åhhh jag älskar illustrationer! Kan man även beställa en sådan på nätet?
Mvh http://starby.devote.se/

2014-08-27 @ 15:48:49
URL: http://starby.devote.se
Postat av: Julias vita drömmar

Åh den beställde jag till butiken min för länge sedan och så kom den äntligen för dryga veckan sedan. Den har sålt som smör :) och jag ska absolut rama in bilder själv, juli är nog min favvo tror jag…

kram

Julia

2014-08-27 @ 22:03:45
URL: http://www.juliasvitadrommar.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL