Formex hösten 2013 - Trend Zone

Mellan B och C-hallen återfanns i vanlig ordning en utställning curerad av Svenska Moderådet. I år var temat Kub-ism, och i ett myller av små fyrkantiga trälådor kunde man kika på tematiserade stilleben av olika -ismer som skapats med produkter hämtade från mässans utställare.
Jag träffade Lotta Ahlvar när jag gick runt i utställningen och hon berättade att storleken på kuberna kommit sig av träskivornas orginalmått. På så vis hade de sluppit såga och sparat en massa spill.
Varje låda bar fyndiga rubriker som summerade respektive trendtema. En eloge till den som författat dessa. Nedan ser ni några exempel. Inanmätet var dock svårplåtat så vi nöjer oss såhär.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Härlig rapport Frida med många bra bilder! Så hade du ju också med dig bästa assistenten Max i år :) Kul att få träffa er båda, hoppas vi ses snart igen!

Kram Anette

2013-08-17 @ 20:14:08
URL: http://inredingshjalpen.com
Postat av: Hanna

Tack för bra rapportering från årets upplaga av Formex, uppskattas mycket av såna som mig som inte hade möjlighet att vara på plats själv!

2013-08-17 @ 20:29:49
URL: http://hannarty.blogspot.se
Postat av: Anonym

:)

2013-08-18 @ 00:19:50
URL: http://rtb.blogg.se
Postat av: Jeanette

Trevligt med färgglada trender =)Kuddarna med fototryck ser intressanta ut. Kuddar kan man ju kombinera med en matchande tavla.

2013-08-18 @ 20:12:08
URL: http://www.photoartmarket.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL