Aesop på Artilleriet

I fredags fick jag en inbjudan till Artilleriets invigningskalas för Aesop i brevlådan. Med i utskicket låg ett "resekit" med små med produktprover som jag slängde ner i väskan. Jag tänkte att miniatyrflaskorna kunde komma väl till pass här på landet, även om det är betydligt mer avspänt än "Jetset" härnere. Aesop är ett gammalt anrikt varumärke och ett otroligt genomtänkt koncept. Kul att de kommit till Sverige. Och Göteborg! 

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Therese

Gillar du musik?? Jag laddade nyss upp en ny cover, lyssna gärna och låt mig veta vad du tycker! Jag skulle bli jätteglad! :Dhttp://musicbytette.blogg.se/2011/october/ny-cover-4.html

2011-10-15 @ 20:09:00
URL: http://musicbytette.blogg.se/
Postat av: Erica

Åh, det var fantastiska nyheter!! Jag är beroende av handkrämen från Aesop (resurrection aromatic hand balm) och har snällt fått be kompisar som ska till London eller Paris om att köpa med den hem. Oj oj oj, detta kan bli dyrt. ÄLSKAR alla Aesopprodukter, de luktar ljuvligt, är ekologiska och har supersnygga förpackningar. Julklappslistan blev visst klar fort i år :-)

2011-10-16 @ 13:29:31
Postat av: Lina

Fina små flarror!

2011-10-16 @ 17:26:57
URL: http://www.styleroom.se/blogs/StyleRoom
Postat av: Lena

Snygg väska!

2011-10-17 @ 09:01:02

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL