Annons

Innerdörrar i trä – en del av den nordiska inredningen 

REKLAM FÖR BOVALLS DÖRRBYGGERI

Som jag nämnde i våras är jag väldigt glad och stolt över att presentera mitt samarbete med svenska Bovalls Dörrbyggeri som tillverkar kvalitetsdörrar, i trä här på Västkusten. De har dörrar till både  moderna hus och klassiska villor och de kan även skräddarsy lösningar efter behov.

Välj dina innerdörrar med samma omsorg som du väljer dina golv, tapeter och möbler. Förutom att trä är vackert och taktilt så mår vi bra av trä i vår inomhusmiljö.




Foto: Malmöhusmäklarna

Bovalls bygger sina innerdörrar främst i ek och ask men även furu, gran i både släta träytor och även massiva helträdörrar.


Allt tillverkas för hand av hantverkare och kan anpassas efter dina önskemål; mått, material och utförande. Alla innerdörrar kan byggas som skjutdörrar


Förutom ytterdörrar och innerdörrar gör Bovalls även garageportar i trä, entrépartier och träfönster av absolut toppklass. De har både lagervaror och gör kundanpassade, skräddarsydda lösningar. Här kan du se mer av deras sortiment. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.