Annons

Min lördag i tre bilder


Vaknade tidigt och drog upp persiennerna till den här utsikten. Låt mig aldrig vänja mig vid det och bli blasé. Det finns förresten en gammal skröna som hävdar att den lilla ön på bilden glömdes bort i fredsförhandlingarna med danskarna under 1600-talet. Om det stämmer har vi utsikt mot Danmark – så jag väljer att tro på det 🙂


Trogna läsare känner igen koppen… Den är snart 20 år gammal. Köpte den när jag pluggade civilekonomprogrammet och var på en utbytestermin på UNB i Kanada och bloggen var alldeles ny. Har bara ett exemplar kvar nu och vårdar den ömt. Perfekt storlek när man vill dricka en hel balja kaffe. Till exempel när man behöver tagga till inför en helgkurs i Cross-Fit som man anmält sig till i ett ögonblick av hybris. Fick många frågor om kuddarna och pläden i soffan när jag postade den här bilden på instagram stories. De har också några år på nacken och kommer från bl a Norrgavel, Aiayu, Tell me more och Åhléns.


Belöningen efter helgens kurs, en fotbollsträning och två fotbollscuper. En bukett med (årets kanske sista?) dahlior. Note to self; nästa år ska jag satsa på många aprikosa sorter. Så glad för 1) att de som byggde vårt hus valde att installera en vedspis i köket 2) att jag sparat min gjutjärnsgryta av Timo Sarpaneva genom alla år – äntligen har den hittat sitt rätta plats!

Kategorier:

Kommentarer

  • Mia skriver:

    Åh, hade så gärna sett mer av styling i hyllan i bakgrunden. Kämpar med att få till min stora Billy-bokhylla med vitrindörrar.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.