Annons

Bästa teamet

En sak som jag är väldigt glad över är att jag numera inte behöver göra allting själv i mitt företag. Jag har ett team av superkvinnor runt mig. Egen säljare, en egen agent, en assistent och även ett stort nätverk av duktiga personer som kan hjälpa mig att jobba med olika projekt jag håller på att utveckla, på frilansbasis. Det betyder så himla mycket. Först hade jag inte ekonomin för att ta in externa händer (i början när man startar företag är man ju tillräckligt orolig över att kunna försörja sig själv) men sen var jag nog väldigt rädd för att ta hjälp under en tid eftersom jag inbillade mig att jag skulle tappa kontrollen över mina idéer eller att jag inte längre skulle kunna känna samma stolthet över uppdragen om jag inte genomförde varenda detaljmoment själv. Och sen gick jag på några nitar och trodde att det där med att jobba med andra inte alls var min grej. Så himla fel jag hade. Visst, det är skitläskigt. Både att anställa och att ta ansvar över andras företagares försörjning genom bindande avtal. Och det kan ta tid att hitta rätt och matcha olika personligheter, precis som i alla relationer. Men det är också så jäkla häftigt att den här bloggen som jag en gång startade i ett litet studentrum en sen kväll för 11 år sedan (på grund av framtidsångest och oro för att få jobb efter utbildningen) nu är något som kan skapa arbetstillfällen för människor jag tycker om – och som förhoppningsvis har lika roligt på jobbet som mig. Tack Anna, Helene, Sofie och Charlotte för en härlig teamupplevelse igår. Snart ska ni få se vad vi sysslat med!
Foto: Anna Roström, Smallpigart.se 

Kategorier:

Kommentarer

  • Caroline skriver:

    Så himla härligt att ta del av!! Stort grattis, du är en stor inspiration:-) Kram Caroline

  • Lina skriver:

    Så inspirerande!

  • Camillasnyahem skriver:

    Riktigt häftigt!

  • Johanna Garcia skriver:

    Det är ju helt fantastiskt hur långt du kommit, Frida!!! GRYMT! En riktig kämpe är du och förtjänar ett underbart team som kan rocka sockor med dig 😉 Riktigt kul o inspirerande att höra hur saker går till bakom kulisserna.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.