Annons

Handbok i inredning – På Thailändska

Inlägget innehåller adlink och reklam för egen verksamhet

Här kommer två saker att sortera in under avdelningen ”saker jag aldrig trodde skulle hända”.
1) Att jag skulle få godkänna ett bokomslag till Thailand (!!). Lite svårt att korrläsa får man väl erkänna, men icke desto mindre roligt för det.
2) Att den svenska utgåvan av Handbok i inredning är slut i lager hos både Bokus och Adlibris, fem år efter lanseringen med över 50 000 sålda exemplar sedan dess (det finns några exemplar kvar hos Designtorget – adlink). Förra veckan låg Handbok i inredning till och med 3:a på Bokus topplista för Hem & Inredning, före flera nysläppta titlar som var med på Bokmässan, och den har till dags dato *peppar peppar* aldrig varit med på någon bokrea. Hoppas verkligen att detta inte upplevs som skrytigt utan bara som ett uttryck för hur oändligt tacksam och glad jag är över det här. Böckerna, och inte minst hur ni har mottagit dem, har ju verkligen gett mig den nya riktning jag önskade mig i det här inlägget. Tack snälla för det ♥

Kommentarer

  • E skriver:

    Grattis!

  • Elsa Björklund Jonsson skriver:

    Skryt på tycker jag! Det du har gjort och fortsätter göra är både imponerande och viktigt.

  • Elna skriver:

    Jag buggar och bokar för Dig! Lycka till med nya projekt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.