Annons

Inredningsnyheter v.37/2024

Vecka 37 har bjudit på en ny kulörkarta samt några jubilarer och fanfarer. Här kommer ett snabbt svep för dig som vill ha koll på det senaste inom den nordiska inredningsbranschen!


True Joy™ är namnet på Årets kulör 2025 från Nordsjö Design. En solig, gul kulör som ska fylla våra hem med optimism, stolthet och kreativitet. Till Årets kulör finns tre kompletterande kulörpaletter med nio matchande val.


I samband med Firma Svenskt Tenns 100-årsjubileum presenterar Bukowskis temaauktionen ”100 år med Svenskt Tenn – det moderna tennet” med en kurerad samling som sträcker sig från öppningsåret 1924 och framåt. Bukowskis söker också föremål till kommande auktioner (passa på om du sitter på en raritet).


Svenska Midbec presenterar en ny tapetkollektion av legenden William Morris som fått namnet Hidden Treasures vol.2 Intressant introduktionsfilm!


LAYERED lanserar Röllakan: En hyllning till kvinnligt hantverk!


Artilleriet har postat en inspirerande bildserie med nya foton från Ostrongården (som jag bloggade om för några veckor sedan). Läs mer här!

Notiser
– Nya problem för Ellos – moderbolaget ansöker om konkurs. Ellos Groups affärsrelationer och verksamhet påverkas inte av konkursen. Inte heller leverantörer och medarbetare. 
– Som en reaktion på ett tuffare marknadsläge samlar Egmont e-handelsbolagen Royal Design, Rum21, Bagaren och Kocken och Andlight i en koncern.

– I november öppnar Hemtex sin hittills största butik. Den kommer att ligga i Nordstan, Göteborg och vara fördelad på två plan med en yta på över 1 000 kvadratmeter.
– Mio värvar vice vd från Clas Ohlson

– Asad Syrkett har lämnat sin roll som editor in chief för internationella Elle Decor


Zladd-serien från Zlamp utökas med en större bordslampa, med en höjd på 820 mm. 


I september lanserar Pick a Poppy sin första höstkollektion, som lyfter det dukade bordet med inspiration från naturens skördetid.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.