Annons

Inredningsnyheter v.31/2024

Vi har vänt blad till augusti och det har blivit dags att summera de senaste inredningsnyheterna och branschsnackisarna i ett veckosvep. Här har ni några höjdpunkter från vecka 31 i en samlad scroll!


Artilleriet har släppt en ny bildserie i veckan, med inspiration för en Kräftskiva 2.0 Hittar ingen info om fotograf och stylist men lägger gärna till alla uppgifter om någon vet mer.


Till sensommaren kommer du att kunna duka upp med ytterligare fem nyheter i danska Royal Copenhagens serie ’Royal Creatures’, gjord i samarbete med designduon GamFratesi. Tallriken med snäckmotivet är en av dem. Riktpris i butik 1 119 danska kronor. Tipstack till Elle.dk


Nordiska galleriet har lanserat doftljus under egna varumärket NoGa. Finns i fler starka kulörer.


Svenska mattföretaget Kathea Rugs är aktuella med en ny serie som bland annat har inspirerats av mönstret som bildas i sand. Se mer av Mimic här.


Via Blå Hallens sommarutställning i Höganäs som stängde för säsongen i dagarna fick jag upp ögonen för svenska Lump Studio som syr kläder av återbrukade textilier. Den här kimonon är tillverkad av broderade bordsdukar.


Ellos har lanserat en rad nyheter, bland annat sin storsäljande bäddserie Candice i bredrandigt mönster tillverkad i 100% linne. Kommer även i fler färgställningar.

Notiser
– Belysningsföretaget Växjö Elektriska har stängt butiken på hörnet Tegnérgatan och Sveavägen i Stockholm och anger förändrade köpbeteenden som skäl till att lämna cityadressen enligt tidningen Dagens Handel.
Cervera tappar i franchiseledet. Ytterligare 4 butiker hoppar av.

– Har du ännu lite kvar av semestern? Kanske rent av vägen hem att se fram emot? Kolla in Sambla som har sammanställt var i landet de bästa sommarloppisarna hittas – både längs våra motorvägar och i varje län.


Låt oss avrundar det blå temat med ett nytt Hemnet-objekt som kom ut till salu via Sothebys / Skeppsholmes mäkleri idag. En Nationalromantisk villa med sjötomt och strålande utsikt över Baggensfjärden / Saltsjöbaden. Fler bilder här. Ha en fin söndag kväll!

Kommentarer

  • […] ikapp fler nyheter från sommaren? Här hittar du länkar till tidigare svep för vecka 32, vecka 31, vecka 30, 29 och […]

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.