Annons

Vi stänger butiken!

Reklam för egen verksamhet


Det här beslutet har suttit långt inne. Inte minst eftersom vi har lagt ner så mycket tid och kraft på det här projektet. Men, efter moget övervägande har jag bestämt mig. Jag kommer att lägga ner butiksverksamheten Trendenser & Friends när hyreskontraktet på Storgatan i Kungsbacka löper ut efter sommaren.

Det har varit väldigt roligt, men också väldigt intensivt, att ha en egen affär och webbshop för nya formgivare. Det är tuffa tider, men också så mycket mer jobb än man kan tro att driva en butik med allt vad det innebär. Från inköp och sortimensplanering till schemaläggning och personalfrågor, skyltning, bokföring och administrativt arbete. Som trogna läsare säkert märkt har jag inte haft mycket tid över till annat det senaste året och så vill jag inte fortsätta. Så nu gör jag det bara. River plåstret och tackar för den tid som varit.

Sedan starten har Trendenser & Friends sålt produkter från över 70 fristående formgivare och små designföretag.
Vi har haft 1903 betalande kunder i den fysiska butiken.
Vi har skickat nästan 500 paket via vår webbshop.
Och vi har bara haft 30 returer/byten!

Stort tack till alla kunder, leverantörer och samarbetspartners.
Utan er hade inget av detta varit möjligt.

Nu säljer vi det sista som finns kvar, sedan låser vi dörren för gott och återgår till Trendensers kärnverksamhet. Har du (eller någon du känner) ett presentkort är det viktigt att ni använder det så snart ni kan, innan butiken upphör. Vi vet inte hur lång tid det kommer ta innan hyllorna är tomma. Passa på att fynda på vår REA!

Vill du besöka oss en sista gång är adressen Storgatan 10 i Kungsbacka.
Öppettiderna är Torsdag – Fredag kl. 11-17. Lördag kl 11-15 (så långt lagret räcker).

Kategorier:

Kommentarer

  • Hannah skriver:

    Nej så tråkigt! Kommer att sakna den fina butiken 😔

    • Frida Ramstedt skriver:

      Tack! Jag kommer att sakna alla trevliga stamkunder också, men hoppas att vi fortsätter ses – fast i andra sammanhang.

  • Hildur skriver:

    Imponeras över att du vågade testa din idé och köra. Men kanske ännu mer att du ”river plåstret” och ändrar när det av någon anledning inte känns rätt för dig. Tänk så bra att vi kan få ändra oss och testa nya saker – det fina med att driva eget företag.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.