Veckans söndagssummering v 12 - 2016

Min traditionsenliga söndagssummering behöver knappast någon längre introduktion vid det här laget. Men här kommer en snabb summering av påskveckans snackisar och nyheter. En något decimerad rapport med anledning av alla röda dagar. Hoppas ändå du hittar något som inspirerar!
Jotun har lanserat LADY Spring and Summer. En ny kollektion med fem fina kulörer. Läs mer HÄR!

SvD har lanserat Konstliv en sajt som sätter fokus på konst- och designvärldens verk, händelser och tendenser. Satsningen stöds av Stockholms Auktionsverk. Kul med en digital tidningsprodukt som försöker stå på egna ben istället för att hållas under armarna av kända bloggare eller sk. klickmonster
HAY lanserar en ny kollektion med fokus på travel accessories (under Milanomässan) där bland annat den här kycklinggula tandborsten av Andreas Engesvik ska ingå (tipstack till Hanna / Residence). Men...? Är det bara jag som tycker den är lik Engesviks egen kollektion Clean Smile för Jordan? Eller är det samma? 
Supergulliga Hanna Wessman som jobbar för TV4's program Äntligen Hemma och driver egna bloggportalen Hannas Room bjöd in till bloggträff hemma hos sig själv tillsammas med Houzz. Attans att jag inte fick ihop det och kunde åka upp dit mitt i påskveckan, för så trevligt det såg ut och vilken fin ny lägenhet Hanna verkar ha! Till och med "stökbilderna" efter middagen är ju inspirerande. Fler foton HÄR!
 
Några nyhetsflashar från veckan som gått: 
- Flos expanderar med ny utebelysning
- Sebastian Wrong (som b la gjort en kollektion med HAY) startar eget belysningsbolag: Wrong London
- Viking Line öppnar Östersjöns första designbutik med designklassiker från varumärken som Georg Jensen, Marimekko, Iittala, Balmuir och Rituals. 
- Bonnier har köpt nio varumärken av LRF Media. Bl a tidningen Lantliv och Gods & Gårdar
- Och H&M inleder ett nytt femårigt klimatsamarbete med WWF. Heja!
 
Veckans mest ombloggade objekt då? De står som spön i backen nu, de fina lägenherna. ESNY's Apartment och Bjurfors superuppsnackade lägenhet med det fina köket har jag ju redan visat. Men en annan som fått extra mycket kärlek de gångna dagarna är Anna Mårselius senaste styling för hemmet för Seniorgården JM Nockeby Backe. Fler bilder på den lägenheten hittar du HÄR. Skön söndag till dig!

Foto: Jotun, SvD Konstliv, HAY / Residence, Hannas Room, JM

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

HM och WWF var riktigt goda nyheter! :)2016-03-28 @ 08:43:07
URL: http://www.camillasnyahem.wordpress.com
Postat av: Madeleine

Tröttsamt med plasttandborstar som både är fula och typ aldrig försvinner och dödar djurlivet när det finns både snyggare och miljövänligare diton i bambu.

2016-03-29 @ 00:01:28
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Postat av: Anna

Vad kul att mitt JM-projekt kom med här, Frida! Läser ju denna rapport flitigt varje vecka. Tack snälla för omnämnandet! Anna xx

2016-03-29 @ 11:41:09
URL: http://annagillar.se
Postat av: Anonym

Tack för tipset om SvD Konstliv, intressant!

2016-03-30 @ 13:31:19
Postat av: Karina

Tack för tipset om SvD Konstliv, intressant!

2016-03-30 @ 13:32:16
URL: http://www.karinasinspirationsblogg.se
Postat av: Hanna

Du var saknad!!! Kram fina!
Hanna

2016-03-31 @ 16:46:12
URL: http://hannasroom.com
Postat av: Maja

Hej,
Undrar om bilden längst ned, vet någon vart den vita lampan kommer ifrån?

2016-04-06 @ 14:06:28

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL