Budgettips: Glaskupol

Idag dammade vi rekvisitalagret och jag blev plötsligt påmind om den här glaskupolen* som jag fick behålla efter ett stylingjobb jag gjorde för Ellos i höstas. På bilden står den tom, men glasdomer och kupoler är jättefina att använda i stilleben eller att ställa på byråer för att samla fina saker på display. De flesta på marknaden kostar en slant men den här är ett riktigt kap eftersom den trots sin rejäla storlek bara går loss på 349 kr! Gillar man inte den svarta foten kan man enkelt måla om den eftersom den är av trä. Timglasen har jag samlat på mig genom åren men liknande finns HÄR för 99 kr. Också ett budgettips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se *innehåller affiliate-länk från Adtraction

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Frida!

Vad är det för svart fin vas?!

Ha en fin fredag!
/Maria

2016-01-29 @ 09:34:20
Postat av: KikkiSandström

Åh jag älskar glaskupoler och annat vackert som vi så väl behöver i våra hem just nu. Har nybloggat om ifall lusten kommer före fägringen, eller tvärtom - vad tror du? http://kikkisandstrom.se/lust-och-fagring-stor-fast-tvartom

2016-01-29 @ 22:55:32
URL: http://kikkisandstrom.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL