Önskelista februari

Ny månad betyder ju att det är dags att uppdatera den här kategorin på bloggen. Jag skulle förvisso byta allt nedanstående mot en enda natts sömn... Men om vi bortser från trivialiteter som att det vore trevligt med några timmars ihållande vila utan att behöva vakna en gång i kvarten av en barnfot i ryggen/magen/örat?/<insert valfri mjukdel som gör ONT!> så önskar jag mig bättre belysning, nya badlakan, lättsam läsning och lite lyx. Inte mer anspråkslöst än så. He he. Porslinsstapeln längst ner kanske kräver sin förklaring. Det är danska arkitektbyrån C.F. Møller Designs nya serie för aida. Supersmart formgivning där man kan vända på mattallrikarna och använda dem som lock till djuptallrikarna för att spara och förvara mat utan behov av extra plastlådor. Väldigt fiffigt! Här har ni min önskelista för februari! 
1) Det är väldigt mörkt om kvällarna nu. Högst upp på önskelistan står därför en vägghängd läslampa till vardagsrummet för härligare bokläsning och tidningsblädder. 2) Snart är det Alla-Hjärtans-Dag älskling.. Hint, hint. Jag skulle inte alls bli ledsen för en supertunn ring som denna från Sophie by Sophie den 14 februari! 3) Senaste numret av magasinet Cereal. Två tummar upp för de fantastiska bilderna i deras reportage. 4) Ni vet att jag ständigt är på jakt efter de perfekta, tunna dricksglasen. En annan sak som alltid ger utslag på min radar är nya sköna handdukar och badlakan. På Formex klämde jag på dessa fluffiga och himmelskt mjuka från Edblad. Åkte genast upp på önskeinköpslistan. Kan bara inte bestämma mig för färg. De rosa är frestande fina. 5) Nyheten från aida imponerade också stort på mig när jag såg det smarta porslinspusslet på mässan. Sådana här tallrikar skulle vi behöva för att slippa onödigt matspill och släng här hemma. 6) På drömskelistan? En PK33 med perfekt slitet naturfärgat men mörknat annilinläder. Jag dammsuger Bukowskis och Blocket. Har du en över så vet du att jag är spekulant!

Kommentarer
Postat av: Louise Hannu - BEAD IT

Hej! Jag älskar din blogg och har följt dig sedan 2007, tror jag. Jag tänkte bara berätta att jag och mitt lilla företag Bead It har just nu en Alla Hjärtans Dag-kampanj där du får 20% rabatt på din order om du beställer innan 11 februari! En perfekt present till dig och din speciella person nu när det snart är Alla Hjärtans Dag! Vem älskar inte matchande armband, liksom?!

Tack för världens bästa blogg! <3

2015-02-04 @ 00:23:49
URL: http://www.beadit.nu
Postat av: SANDRATORN.SE - NYBLIVEN MAMMA!

Åh, filten såg grymt mysig ut! :)

2015-02-04 @ 00:36:39
URL: http://sandratorn.se
Postat av: Frida

Sandra: Det är en handduk, men visst ser den nästan lika mysig och mjuk ut som en pläd :)

2015-02-04 @ 07:04:32
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Anna-Maria

Halsband har jag från Edblad, visste inte att de hade textilier också ( och annat som jag nu tittat på). Rosa handdukar blir jättefint!

2015-02-04 @ 08:11:26
URL: http://oanat.se
Postat av: Camila B

Nämen! Porslinpusslet! När jag gör min övernatten-gröt så ställer jag en assiett över skålen och säter in den i kylen, för att sedan använda den lilla tallriken på morgonen till macka och ägg (såg att de hade en frukost-pussel också :-) ) men mina tallrilar gör tyvärr ingen optimal pussel så det här blir ju perfekt! Man får hålla sig till i höst. Själv har jag också en liten hemma, men denna natt fick man sova lite (plötsligt kommer den natten också).

2015-02-04 @ 08:33:11
Postat av: Hanna Ahlin

I knooow, pallen är min dröm också!

2015-02-04 @ 08:43:48
URL: http://hannasinspo.com
Postat av: Li

Hej! Jag reagerar lite på att det heter anilinläder. Är lädret behandlat med anilin?

2015-02-04 @ 20:57:15
Postat av: Cornelia

Vilken vacker ring, förstår att den inte är helt oönskad :) Och badlakanet ser ju underbart ut, kan väl tjusa upp vilket badrum som helst :)

2015-02-04 @ 22:18:44
URL: http://corneliae.blogg.se/
Postat av: Anonym

köp köp köp, så bygger vi en bättre värld

2015-02-05 @ 19:23:24
Postat av: elin stridh

åh så snyggt! :)

2015-02-06 @ 09:22:57
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: Linnéa - clipboard

Åh, den där pallen vore ju drömmen!

2015-02-06 @ 11:00:14
URL: http://clipboard.se
Postat av: Cecilia K

http://www.lannamobler.se/sv/pallar-och-bankar/fritz-hansen-pall-pk33

2015-02-08 @ 13:10:45

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL