Veckans söndagssummering v 31 - 2015

Sista veckan i juli bjöd på en ganska stillsam nyhetsrulle i inredningsbranschen. Kanske för att den också varit den allra sista semesterveckan för många. Men, några spännande lanseringar och pressreleaser har allt sett dagens ljus. Här kommer en snabb summering för er som vill hänga med i och läsa mer om de bloggsnackisar som varit aktuella under vecka 31. Trevlig söndagsläsning önskas!
Den danska formgivaren Poul Henningsen var inte bara en fena på belysning (han har ju gjort många ikoner till lampor såsom Kotten och PH-lampan), han ritade möbler också. På Konstbiblioteket i Herslev har man funnit en designskatt i form av 80-år gamla skisser och ritningar gjorda av Poul Henningsen, möbler som nu har väcks till liv! Missa inte nystartade möbelföretaget PH Furniture. Läs mer HÄR!
Företaget This is Ground som gör nya smartsnygga laptopfodral har fått osedvanligt mycket uppmärksamhet hos inredningsbloggarna i veckan. Läs mer hos exempelvis  Em, Maria och Anette
Danska HAY har släppt en batch med sensommarnyheter, bland annat Plus-pläden i fyra nya färgställningar, vackra saxar och de här tjusiga lampetterna. 
Stoppa pressarna! Ingen har skrivit om denna nyhet än men jag måste ta upp det ändå. Inredningsbloggaren (och Äntligen Hemma programledaren) Hanna Wessman är aktuell som gästdesigner för DBKD! Ett samarbete ser jag fram emot att spana in på Formex i augusti! Och veckans mest ombloggade lägenhet då? Denna som ligger ute till salu hos Stadshem. Som den snurrat runt i bloggosfären sista veckan. Wow! Njut av fler bilder HÄR och ha en härlig söndag!
Foto: PH Furniture, This Ground, HAY, DBKD och Stadshem

Kommentarer
Postat av: Hanna

Lampetten från HAY var ju verkligen tjusig! Lär vi säkerligen få se mer av framöver skulle jag gissa :)

2015-08-02 @ 20:56:50
URL: http://hannarty.com
Postat av: Kristin

Gillar verkligen krukorna. Heja Hanna Wessman och DKBD!

2015-08-02 @ 21:42:21
URL: http://pinterest.com/kristinnyberg
Postat av: Ella

Jag började läsa din blogg när jag bodde i Kina, jag tror det var 2007/2008 och jag älskar det du gör! Du sticker ut ifrån alla dessa skrytbloggare som numera finns. Du är alltid rätt i tiden och imponerande profisionell. Jag har under alla dessa år aldrig kommenterat något inlägg men nu är det dags för ett stor portion beröm!
Tack Frida för att du gör en super bra inrednings blogg!

2015-08-02 @ 22:30:49
Postat av: Alice

Galet fint!

2015-08-02 @ 23:12:00
URL: http://alix.blogg.se
Postat av: Frida

Hannas krukor var väldigt fina men är det inte snudd på lika som bär med Hortuskrukan från Svenskt Tenn?

2015-08-03 @ 00:07:39
Postat av: lina

Jag håller med Frida, jag ser snudd på bara Hortus i vasen/krukan. Dock superfina!

2015-08-03 @ 07:47:06
Postat av: Julia Müller-Sandvik

alltså shit vilket snyggt fodral, men så mycket pengar har jag inte >.<

2015-08-03 @ 16:46:22
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack snälla rara Ella, som din kommentar värmde! :)

2015-08-03 @ 20:42:18
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Linda

Jag håller med flickorna ovan, fram med lite färg å en hortus så vart det klart! Lite besviken på Hannah måste jag säga hon är ju så himla duktig!!! Verkligen en frisk fläkt i äntligen hemma men suck, här sjönk hon lite i graderna hos mig... Smaker därför ingen skrivit om det??? Lite trist oxå att det kommenteras med "stoppa pressarna" hade det varit fel person bakom tror jag lätt den hamnat i kategorin lika som bär... Annars var det ett superfint svep! Galet spännande med PH Furmiture!

2015-08-03 @ 23:12:14
Postat av: Ekenäsliv

Hej!

Jag undrar om du vet vart man kan få tag på lampetten från Hay Lup Wall Round som du visar i detta inlägget? Sökt med ljus o lykta men hittar den inte?
Föll som en fura för den:-)
Tack på förhand!
//Anna

2015-08-21 @ 08:16:21
URL: http://www.ekenasliv.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL