Instaweek

Den här veckan har gått i ett Norrländskt tecken töcken? Jag är kvar i Umeå längre än planerat på grund av sjukdom i familjen. Min mobil är därför till största delen fylld med vintriga bilder från min gamla hemstad. Isande kyla och hårda bud, varvat med varma möten och jobbuppdrag. Plus ett och annat besök på nya lunchställen och fik. Min vecka i Instagram-format!
1) Klassisk flygplansvinge... Jag vet. Men kvällsljuset på vägen upp var så magiskt fint. 2) Såhär ser den ut Väven signerad Arkitektbyrån Snöhetta 3) Moi in action. Bildtack till @tinaengelhardt 4) Insidan av nya Stadsbilbioteket i Umeå är full av "Liv" 5) Flera har frågat om blusen jag hade på mig i torsdags. Ett fynd från Lindex! 6) Pressklipp från Västerbottenskuriren 7) Många och långa promenader har det blivit. Här vid en isande kall Umeälv. 8) Nya Kulturbageriet. Nytt superfint fik mitt i stan! 9) Nu längtar jag verkligen hem till den här lilla killen som ropade "Mamaa" när han såg mig i senaste numret av Rum Design.

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Din vecka innehöll ju verkligen allt.

Stor kram

Anette

2014-11-29 @ 22:52:13
URL: http://inredingshjalpen.com
Postat av: Nina

Hörde om din mamma. Kämpa på. Kram!

2014-11-30 @ 20:08:21
Postat av: Tina Engelhardt

Hej Frida.

Tack för att du valde att publicera min bild :) Tyckte du gjorde en grymt bra föreläsning och tycker du har ett professionellt och varmt bemötande, både irl men även när jag mejlat dig nångång.
Du gav tips på danska bloggare, har dock ruskigt kort minne så kan du dra dem igen?

Ha en fin vecka, mvh tina

2014-11-30 @ 21:24:49
URL: http://atwaterlilyroad.blogspot.se/
Postat av: Maria

Känner dig ej, men orden sjukdom i familjen får oss som kan relatera till det alltid att rysa. All lycka och goda besked önskar jag dig och dina nära!

Svar: Tack snälla för din omtanke. Det värmer verkligen i denna situation.
Trendenser

2014-12-01 @ 12:49:13

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL