Veckans söndagssummering - v 28

Den rysligt spännande VM-finalen i Brasilien gör väl att någon knappast läser bloggar i skrivande stund, men för den minoritet som inte följer fotbollen kommer här en snabb uppdatering om aktuella nyheter och bloggsnackisar från veckan som gått. Ni andra får läsa ikapp imorgon. Vi börjar med Lisa Bengtsson...
... i veckan avslöjades det nämligen att Lisa är aktuell med ett nytt samarbete för IKEA! Kollektionen kallas DRIFTIG och där ingår bland annat dessa mönstrade skålar. Säljstart 1 augusti!
H&M Home har släppt (ännu fler) bilder på sin höstkollektion i veckan. Det tar emot att tänka bortom sommaren, men vintern ser lovande ut. Jag är bl a spekulant på dessa fina bas-handdukar!
Svenska Mirlo har lyckats oerhört bra med sitt PR-arbete. Jag ser dem överallt i magasin och bloggar just nu. Parasollen finns i flera färger (med olika knoppkulörer). Snyggaste skuggskaparen?
Norska Stokke har anammat vurmen för grått och lanserar nu sin designklassiker (barnstolen TripTrap) i en ny kulör som de kallar för "Storm Grey". Säljstart i september.
Danska VIPP meddelade i veckan att de utökar sin porslinskollektion med en stor skål som rymmer 1 liter. Flott! Avslutningsvis, de mest omskrivna interiörerna då? Hm. Svårt! Ovanligt många inredningsbloggare har ju tagit bloggsemester i år. Objektet på Gotland och Sågverket i Härnösand är nog de mest exponerade bland de aktiva - men dessa hus har jag ju redan visat upp - jag avrundar därför veckans svep med en av de minst höstiga interiörbilderna från H&M Homes kommande kollektion. Svalt och snyggt tips till sovrummet i ett sommarhus kanske? Ha en solig start på vecka 29.
Foto: IKEA, H&M Home, Mirlo.se, Stokke, VIPP, H&M Home

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!! Jag skulle vilja ha lite tips på snygga knoppar till köksluckor. Vilka är dina favoriter och var kan man köpa? Tack på förhand!

2014-07-13 @ 23:39:14
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Så mycket snyggt, härlig orangefärg me

2014-07-14 @ 06:43:23
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Anna

Härlig summering!

2014-07-14 @ 11:14:53
URL: http://www.prickenoverlivet.se
Postat av: Catharina

Hej!! Vi har en nystartad webbutik med unika, designade knoppar och handtag till bl.a. köksluckor. Kika gärna på vår hemsida www.tusenochenknopp.se

2014-07-14 @ 11:31:57
URL: http://www.tusenochenknopp.se
Postat av: Clara Ljunggren

Snygga bilder!!

2014-07-14 @ 11:58:53
URL: http://sockerstis.blogg.se/
Postat av: Josefine Bergström

Kan tipsa om Beslag Designs hemsida.
Fantastiska produkter.

2014-07-14 @ 16:46:25
Postat av: Andreas

Hej,

vet du var sängstommen på sista bilden kommer ifrån?
Om ej, har du någon bra idé om var den kan komma ifrån?

/Andreas

2014-07-15 @ 22:06:03

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL