Min önskelista - December

Nämennämen, vi har ju passerat inträdet i en ny månad och jag som lovade att bli bättre på det där med att uppdatera mina önskelistor på regelbunden basis... Nåja. Tur att det finns läsare som påminner mig när jag har tankarna på annat håll. På begäran kommer här min önskelista för december. Numera knattrar jag ner några rader i anteckningsfunktionen på min mobil så fort jag kommer på något jag vill ha eller behöver skaffa, och detta är vad jag tänkt på de senaste veckorna. Kanske lite inspo till er som också går runt och funderar på saker att be tomten om i år. Och även om det här kollaget går till historien som mitt livs mest färglösa sådana så finns det faktiskt en liten röd tråd. Kan du gissa vilken? 
1) Ekologiska sängkläder. Ja tack! Dessa hittade jag på Artilleriet. 2) I brist på bastu är ett varmt bad något som jag gärna tinar upp min stelfrusna kropp med om kvällarna. Byredos nya badolja får gärna göra mig sällskap. 3) Min senaste lampförälskelse. Flos Parentesi. 4) Jag läste på om gifter i hemmet inför ett jobb med en tidningsartikel och fann i den vevan de här kolstavarna som Filippa K bland annat har i några av sina butiker. Luftrenare om de får ligga på ett fat, vattenrenare om man stoppar dem i en karaff. Så smart! Finns på Magasin A. 5) Jag ska inte fördjupa mig mer i den här kemikaliediskussionen just nu, får spara det till ett annat inlägg, men jag har bestämt mig för att börja plastbanta köket som en liten insats tills vidare. De nya Margarete-skålarna i porslin är därför mer än välkomna hem till oss! 6) En annan läskig insikt. Många Yoga-mattor innehåller ju ohemula mängder PVC. Därför ber jag till tomtenissarna om en Manduka. Yogisarnas rolls royce. 7) I frusna vintertider som dessa skulle denna scarf från Acne hjälpa mig hålla värmen 8) Och även om maken hävdar att det är inköpsstopp på ljusstakar hemma hos oss numer så skulle jag nog kunna göra plats för Pia Törnells Arcus i alla fall. Så skulptural och fin!

Kommentarer
Postat av: frupastell

Jättefina saker som alltid! Tycker att det är bra när du tar med fina ekologiska och giftfria saker.

2014-12-04 @ 23:12:10
URL: http://frupastellochjag.blogg.se
Postat av: Estela

Hurra för den här listan. :)
Är jätte glad att hitta fina och miljövänliga klappar.
Tack.

2014-12-05 @ 09:01:29
Postat av: Erika

Härlig lista!
Tips,
Manduka har vissa mattor i sitt sortiment som är helt ekologiska!
Jag har en sådan och är supernöjd!

Trevlig helg!

2014-12-05 @ 11:39:53
Postat av: Linda

Håller med!
Tummen upp för plastbantning och ekologiska och giftfria tips!

2014-12-05 @ 14:28:58
Postat av: Anna-Maria

Den där yoga-mattan hamnar på min önskelista också!

2014-12-05 @ 16:17:27
URL: http://oanat.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

Jättefin lista! Och tack för tipset om yogamatta.

2014-12-06 @ 10:14:17
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Anna

De fina skålarna gav våra danska ägare på företaget alla anställda. Fick i tre olika storlekar. Smart och snyggt med porslin. Förra året fick vi den blå vita skålen från Royal Copenhagen. Inte illa! I present till vårt nya kontor fick vi Hoptimister. Kolla in de små figurerna. En tidsfråga innan det blir nästa stira grej här. Danskarna kan sin design.

2014-12-07 @ 19:22:03
Postat av: Anonym

http://trendenser.se/2010/december/hoptimist.html

2014-12-08 @ 00:46:36

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL