Veckans söndagssummering - v 33

Den här veckan har det inte bara varit Formexmässa utan också en rad olika pressvisningar runtom i landet, utdelning av designpriset Nova (grattis Line Depping!) och sist men inte minst katalogsläpp hos IKEA. Kort sagt finns det en uppsjö nyheter att rapportera om. Men jag har ju inte riktigt plats för allt i det här formatet. Därför håller jag mig till att summera de snackisar som surrat högst i bloggvärlden under de senaste sju dagarna. En snabbresumé i digitalt format. Enjoy!

I början på veckan meddelade Skultuna att de kommer återta Ystad Metalls klassiska ljusstake Liljan i produktion. En nyhet som genast spreds som en löpeldnätet. Ett uppskattat initiativ med andra ord!
Lyktan Bankeryds nya lampa Tage har fått osedvanligt mycket bloggkärlek sista tiden. En lampleverantör att hålla koll på framöver. Förutom Tage spana även in Betong Buddy och Stella med korkfot! 
 
Bloggarnas formexfavorit House of Rym är inte bara aktuella med en ny kollektion, de öppnade sin första svenska butik i veckan. Ni hittar den på Hornsgatan 73 i Stockholm (slog upp portarna den 14 augusti). 
Begåvade tapetformgivaren, "Instagram-kändisen" och höstmandalans okrönta drottning Hanna Wendelbo byter jobb. I veckan blev det klart att hon flyttar från Boråstapeter till Sandberg. Kul!
En annan snackis värd att känna till är nystartade och svenska Yard Etc som tillverkar tvålpumpar och små doftljus med trädgårdstema. Tro mig, de kommer "såpa banan" med de andra tvålpumpsleverantörerna i höst. Cirkus alla man mötte i gångarna snackade till slut om deras fina på monter på Formex. Liksom Skrufs vaser och Kählers nya ljusstakar. Kolla in dem här och ha en skön start på vecka 34.
Foto: Skultuna, Lyktan Bankeryd, House of Rym, Lo Bjurulf för Agent Bauer, Yard Etc, Kähler

Kommentarer
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Så läckert, o en sån ljuslykta!

2014-08-18 @ 05:24:36
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Li

Fina grejer! Jag vill ha allt!

2014-08-18 @ 06:59:10
URL: http://www.lioden.blogg.se
Postat av: Susanna

Åå dom där "Liljan"ljusstakarna har mina föräldrar. Dom är så himla fina :)

2014-08-18 @ 12:25:27
URL: http://www.oslofru.com
Postat av: Inredningshjälpen

Tack för tipset om Yard Etc den missade jag helt!

Kram Anette/Inredningshjälpen

2014-08-18 @ 15:19:32
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Ottilia

Häftiga bilder :)

Besök min blogg för bra skönhetstips
http://ottiliabaackstrom.blogg.se <3

2014-08-18 @ 16:17:35
URL: http://ottiliabaackstrom.blogg.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

Vilket härligt inlägg! Mycket inspiration.

2014-08-18 @ 19:40:41
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Anette Starby

Så mycket fint! Jag är inredningsgalen & är sugen på lite förändringar hemma nu till hösten men har redan börjat lite. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Med vänlig hälsning http://starby.devote.se/

2014-08-18 @ 21:28:11
URL: http://starby.devote.se
Postat av: anette

hej!

Jag skulle så gärna vilja veta vilket färgnummer lädret har på din omklädda sjuan, eller vad färgen heter??? Jag har en gammal med armstöd som jag skall väcka liv i och blev otroligt förtjust i just ditt val.

Mvh Anette

Svar: Hej hej Jag har inte koll på exakt kod, men kolla med Torbjörn på KTV i Kungsbacka - han har säkert kvar mina papper. Kontaktuppgifter mm hittar du här http://www.k-t-v.se Lycka till!
Trendenser

2014-08-18 @ 22:19:35
Postat av: rebecka

åh va fint!

2014-08-19 @ 10:05:09
URL: http://collinbecka.blogg.se
Postat av: Pierre & Peter's

Jättekul att Liljan har börjat produceras igen! Lyktan bankeryd är även väldigt snygg! Stilren! Föredrar den i mossgrön dock!

2014-08-24 @ 17:04:21
URL: http://www.pierreochpeters.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL